THOMAS THORHAUGE: POLITIKEN

THOMAS THORHAUGE: POLITIKEN

Nomineret i kategorien:
Årets journalistiske tegner

Thomas Thorhauges fortæller historier med en eksplosiv energi og smittende entusiasme når han forener tegneseriekunst med journalistik.

Politiken har altid haft stor tradition for at give plads til tegninger og illustrationer i avisen. Og det nyder Thomas Thorhauge godt af. Han får nemlig mere plads end de fleste til at folde sig ud når han laver forsideillustrationer, store guides, spilleplader og frække karikaturer. Og dét nyder Politiken – og avisens læsere – til gengæld godt af. Rigtig godt, endda. Med sjælden sans for både humor og formidling sætter Thomas Thorhauge sit tydelige præg på avisen og giver sin helt egen tegnede fortolkning af journalistikken.

Thomas Thorhauge er garant for tårnhøj kvalitet uanset, hvilket emne han bliver sat overfor. Uanset om det er portrætter fra filmens verden, tegneserielignende illustrationer eller grafik og analyse har det den samme sprudlende livlighed og stensikre streg. Med stor fornemmelse for både form og indhold udvider Thorhauge rammerne for, hvad vi normalt opfatter som bladtegnerens område. Og det er både aktuelt og værdifuldt.

Luk menu