MIN CHRISTENSEN: "FAIL BY ERROR"

MIN CHRISTENSEN: "FAIL BY ERROR"

Nomineret i kategorien:
Bedste danske nettegneserie

Et skoleprojekt udviklede sig til en populær og sprudlende webtegneserie. Min Christensens Fail by Error oser af et grafisk og humoristisk overskud, der får læseren til bare at scrolle og scrolle…

På The Animation Workshops Grafisk Fortælling-uddannelse i Viborg blev de studerende sidste år bedt om at lave en onlineserie og opdatere den ugentligt. Et vældigt populært resultat blev Min Christensens Fail by Error, som i skrivende stund har over 20.000 subscribers.

Min Christensen er selvudnævnt slacker extraordinaire, hvilket er temaet for mange striber på siden. F.eks. må Christensens anime-alterego Min ofte gemme sig for skræmmende monstre, der bærer navne som ”ansvar” og ”forpligtelser”. Min vil ikke afkræves voksenansvar og mådehold, for det er så meget mere lækkert at spise pizza og se tv på computeren. Ungdomssløvsind er der dog intet af på siden, hvor der hersker heftig aktivitet, masser af opdateringer og stor interaktion med læserene.

Der er smæk for skillingen og stort humoristisk overskud på bloggen, som ud over tegninger også byder på livestreaming og samarbejde med tegnekolleger. Min Christensens univers er allerede populært, og helt sikkert noget vi kommer til at se mere til i de kommende år.

Læs “Fail by Error” her.

Luk menu