“Krisezone” af Simon Hanselmann


Nomineret i kategorien: BEDSTE INTERNATIONALE TEGNESERIE PÅ DANSK

Identitetspolitisk sæbeopera om pandemi, stoffer og analsex
I Krisezone kaster Simon Hanselmann sin velkendte stener-trio Megg, Mogg og Ugle ud i et grotesk coronamareridt, hvor alt, der kan gå galt rent faktisk går galt. For netop som hovedpersonerne gør klar til at isolere sig på pandemiens højeste, braser kaotiske Varulv Jones og hans ustyrlige sønner ind i deres boble og spreder på ingen tid alle tænkelige kropsvæsker ud over det hele.

Dertil kommer en sand parade af aparte skikkelser og med dem bizarre optrin, skandaler, stoffer, dildoer, hjemmelavet porno, voldelige demonstrationer, reality tv-shows og meget mere endnu. Og ud af den boblende blanding opstår et rørende, skarpt og bidende satirisk portræt af vores samfund og vores samtid. Krisezone er i den grad en bog til tiden.

Oprindeligt startede Krisezone som en slags dag-til-dag tegneserie på Simon Hanselmanns Instagramprofil, hvor han skildrede og fortolkede coronapandemien mens den fandt sted. Nu er de mere end 400 opslag sat sammen til én stor bog, der endnu en gang viser, at Hanselmann hører til i tegneserietoppen.

292 sider, Forlaget Forlæns

Luk menu