JOHAN F. KRARUP: ”EPISK FEJL”

JOHAN F. KRARUP: ”EPISK FEJL”

Nomineret i kategorien:
Bedste danske nettegneserie

Rockere, sekretærer, direktører og andre mænd og kvinder i deres bedste alder udgør persongalleriet i Johan F. Krarups ”Episk fejl”. Det er hyldende morsomme og dybt forstemmende striber.

Johan F. Krarups stribeserie ”Episk fejl” startede faktisk på tryk i Wulffmorgenthaler-bladet. Men i dag kan man også læse tegneserien om almindelige menneskers groteske liv på Wulffmorgenthalers netportal Heltnormalt.dk.

Og helt normale er lige præcis hvad personerne i ”Episk fejl” er. Også selvom de ikke så sjældent opfører sig bizart og forrykt. Det er nemlig én af Johan F. Krarups store styrker: kombinationen af det trivielle og det fantastiske flyder sammen i de hverdagssituationer og arbejdspladssamtaler, der ofte er centrum for serien.

Johan F. Krarup lægger med ”Episk fejl” et satirisk snit ned gennem den danske befolkning og deres små og store (oftest små) problemer. Hans karakteristiske streg kombineret med hans store sans for detaljen og ikke mindst for dialog gør ”Episk fejl” til begavet tegneseriesatire.

Johan F. Krarup er også nomineret til Pingprisen 2014 i kategorien ”Bedste danske tegneserie” for sin tegneserie ”Cliffs monologer”.

heltnormalt.dk/episkfejl

Luk menu