ED BRUBAKER/SEAN PHILIPS: ”THE FADE OUT. 1 & 2”

ED BRUBAKER/SEAN PHILIPS: ”THE FADE OUT. 1 & 2”

Nomineret i kategorien:
Bedste internationale tegneserie

Ed Brubaker og Sean Phillips tager os med til bagsiden af Hollywood anno 1948 i The Fade Out, der er makkerparrets mest ambitiøse noir-serie til dato.

Med The Fade Out zoomer Ed Brubaker og Sean Phillips ind på et Hollywood-studie, der er ramt af kaos efter en stjerneskuespillerindes mystiske død. Folk strømmer til Hollywood for at søge lykken og jage drømme, er aldrig går i opfyldelse. Imens følger vi også en forfatter, der plages af minder fra krigen og af hans skyldfølelse over en hemmelighed, han er nødt til at holde for at redde sig selv.

Brubaker og Sean Phillips trækker på en lang amerikansk film- og tegneserietradition når de udfolder deres fortælling i slutfyrrenes Hollywood. Filmbyens glitz og glamour falmer og guldalderen er ved at slutte – stedet truer efterkrigstidens McCarthyisme i horisonten. Brubaker skriver stramt og næsten anspændt mens Sean Phillips’ fantastiske tegninger inkarnerer periodens tunge skygger, smukke femmes fatales og dystre mandeskikkelser. Det er hårdkogt, det er noir, det er drønspændende!

120 og 128 sider, Image Comics

_MG_8095

_MG_8098

Luk menu