ARIEL RIES: “WITCHY”

ARIEL RIES: “WITCHY”

Nomineret i kategorien: Bedste nettegneserie

Den internationalt berømmede webserie om hekse og hårlængde er skabt af en australier, men bliver til ved siden af studierne i Viborg.

I en verden regeret af hekse, hvor langt hår er et tegn på store magiske kræfter, står den unge pige Nyneve foran et svært valg. Hendes langhårede far blev brændt på bålet af heksegarden, og hans datter har arvet anlæggene for lange lokker. Skal hun slutte sig til hekseautoriteterne eller friste en tilværelse som langhåret lovløs?

Med inspiration fra både Moebius og Miyazaki har australske Ariel Ries skabt en fascinerende fantasiverden befolket af asiatisk-udseende karakterer af enhver form, art og type. Diversitet er et nøgleord, og det er veldrejede fortællinger og farverige, livfulde tegninger også.

“Witchy” er på kort tid blevet en anmelderdarling i webserie-verdenen, den har været nomineret til blandt andet en Ignatz og adskillige Autostraddle Awards, og fordi Ariel Ries bor i Viborg – hvor hun studerer karakteranimation på The Animation Workshop – er den nu også nomineret til en Pingpris!

http://www.witchycomic.com/

Luk menu