Årets journalistiske tegner: Philip Ytournel/Politiken

Årets journalistiske tegner: Philip Ytournel/Politiken

[column grid=”2″ span=”1″]

Philip Ytournel er en af de yderst flittige skabere af daglige tegnede kommentarer. Hans skarpe humor breder sig varmt og vedkommende over sin læser og tænder nysgerrighed, glæde og tankevækkende tanker med sin originale, levende og iltre streg, der flyder som tusch fra pennen I alle mulige vidunderlige og overraskende retninger.

Som små øjebliksbilleder sætter han tegn på hverdagen i det politiske øje og maler en smuk satirisk melodi, med uendelige redskaber og udtryk i både stærke og simple striber – og store meta-fortællinger som i det fantastiske verdensværk Særsektionen om Kirkegaard.

[/column]

[column grid=”2″ span=”1″]

Juryen tildeler Pingprisen som Årets Journalistiske tegner til Philip Ytournel for hans fabelagtige humor, der vikler sig vildt og rundt i hans vidunderlige originale, levende og foranderlige streg, som gennem præcise og højaktuelle daglige fortællinger griber sin læser med kant og kærlighed.

[/column]

Luk menu