Bedste danske nettegneserie: Christian Henry "Anyone for Rhubarb?"

Bedste danske nettegneserie:  Christian Henry "Anyone for Rhubarb?"

[column grid=”2″ span=”1″]

Alt kan ske i den engelsksprogede, men pæredanske webserie “Anyone for Rhubarb?”. Her møder vi både detektiver, der løser kriminalgåder ved at spille mundfløjte, selvfede Hollywood-stjerner i banale hverdagseventyr og paranormale problemknusere med kuk i kasketten.

[/column]

[column grid=”2″ span=”1″]

Humoren i “Anyone for Rhubarb?” er absurd, underfundig og ofte helt uudgrundelig. Serien har snart to år på bagen, men udvikler sig uge for uge: Striberne bliver længere og mere komplekse, og et broget persongalleri vokser gradvist frem. Visuelt har serieskaber Christian Henry fundet frem til et grimsmukt udtryk, hvor ansigter set forfra har munde i profil, og hvor halvhysteriske pastelfarver bidrager til stemningen af surrealistisk spejlkabinet.

Juryen tildeler Pingprisen for bedste nettegneserie til Christian Henrys “Anyone for Rhubarb”, fordi den er morsom, gennemarbejdet og på international omgangshøjde med internettets fineste tegneseriestriber.

[/column]

Luk menu