ÆRESPRISEN: Rolf Bülow og Søren Pedersen, grundlæggerne af Fantask

ÆRESPRISEN: Rolf Bülow og Søren Pedersen, grundlæggerne af Fantask

[column grid=”2″ span=”1″]

Rolf Bülow og Søren Pedersen gjorde deres lidenkab til en levevej, da de i 1971 åbnede Fantask. Butikken blev til et livsprojekt, der i 2011 kunne fejre sit fyrreårs-jubilæum, og dertil en institution i dansk tegneserie-, science fiction- og spilkultur.

Fantask har siden begyndelsen været en uomgængelig tilstedeværelse for alle os her i Danmark, der deler de to stiftere og deres stabs passion. Fantask leverede varen både på det helt konkrete plan og på det mere uhåndgribeligt symbolske – men mindst lige så afgørende – niveau, som kendetegner de dannende institutioner, der er så vigtige for kulturen.

[/column]

[column grid=”2″ span=”1″]

Fantask er et sted med ånd den dag i dag, hvor Søren og Rolf har givet faklen videre og kan se tilbage på fire årtiers historisk indsats.

[/column]

Luk menu